Главная » 2009 » Ноябрь » 1 » Молоді лідери оцінять проблеми та перспективи українського студентства
16:19
Молоді лідери оцінять проблеми та перспективи українського студентства
Розпочався Всеукраїнський громадський проект - опитування студентських старост та лідерів студентського самоврядування "Проблеми та перспективи студентства".

Дослідження проводиться Всеукраїнською студентською ініціативою за підтримки Національного університету "Острозька академія". Проект триватиме до кінця листопада та проходитиме у формі он-лайн опитування на сайті http://www.active.in.ua. Узагальнені результати дослідження з конкретними рекомендаціями будуть направлені у Міністерство освіти і науки України, інші профільні міністерства та вищі навчальні заклади.

На основі результатів опитування планується виявити найбільш типові проблеми, з якими зіштовхуються студенти у навчанні та повсякденному житті, уніфікувати пропозиції студентських старост та лідерів студентського самоврядування щодо вирішення таких проблем та розробити єдину ефективну програму по покращенню становища студентів.

За участь в опитуванні кожен студент нагороджується авторськими презентаціями професійних тренінгів з лідерства, тайм-менеджменту, зв’язках з громадськістю та роботі в команді. Крім того, головний приз - людям, які будуть вибрані випадковим жеребкуванням - три поїздки на двох в один з туристичних турів Україною.
за матеріалами

Категория: Новости образования | Просмотров: 1696 | Добавил: sveta | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
5