Главная » 2009 » Ноябрь » 9 » МОН України відвідала делегація освітян Швеції
13:28
МОН України відвідала делегація освітян Швеції
Міністерство освіти й науки України (МОН) відвідала делегація освітян Швеції. Разом із заступником міністра освіти і науки України Тарасом Фініковим представники шведських університетів, міністерства освіти Швеції та королівського інституту технологій обговорили перспективи співпраці в освітній сфері між двома державами. Про це повідомляє прес-служба МОН.

"Основним під час зустрічі було ознайомлення шведських колег зі структурою, обсягом та змістом підготовки у програмах вищої освіти в Україні, наданням відомостей про найбільш перспективні напрями співпраці та відповіді на численні запитання. Шведи проявили дуже живий інтерес до проблем розвитку нашої вищої освіти, - розповів Тарас Фініков. - Найбільше зацікавлення викликали тенденції розвитку вищої освіти, вплив розширення доступу до вищої освіти на її якість, перспектива розвитку малих і середніх навчальних закладів і закладів, які не мають доброї динаміки розвитку та можливості реалізації програм гарантування якості в українській вищій освіті".

Зустріччю в МОН шведська делегація розпочала свій візит в Україну. Освітян очікує ще два дні зустрічей та ознайомлення з роботою українських ВНЗ та наукових установ.
За матеріалами
Категория: Новости образования | Просмотров: 1323 | Добавил: sveta | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
5