Главная » 2009 » Декабрь » 20 » М.Томенко презентував диск "Слуханка для малечі"
16:59
М.Томенко презентував диск "Слуханка для малечі"
У Києві відбулася презентація диску "Слуханка для української малечі", до якого увійшли 20 казок і 57 музичних творів для найменших. Як повідомив у ході інтернет-конференції на порталі ЛІГА.net заступник Голови ВР Микола Томенко, всі 15 тисяч дитячих садків України отримають цю збірку вже найближчим часом.

Диск, вихід якого приурочений до дня Святого Миколая, складається з двох частин. До першої частини увійшли українські народні казки, казки народів світу і авторські казки у виконанні народних артистів України. Друга частина складається з дитячих пісеньок, веснянок, ігор, зазивалок, лічилок, колядок і колисанок - як у виконанні іменитих артистів, так і творчих дитячих колективів.

Всі матеріали відібрані з кращих записів фондів Національної радіокомпанії України останніх десятиліть. За словами М.Томенка, в основу створення такої збірки лягла ідея зібрати різного роду твори для дітей, які можна було б використовувати як під час дитячих свят, так і в повсякденному житті.

Крім того, днями М.Томенко презентував вже третє перевидання свого історико-публіцистичного есе "Теорія українського кохання". "У своїй книзі я намагаюся до вже популярних в Україні 8 березня і Дня святого Валентина повернути і святкування на Андрія Дня закоханих. Тоді у нас було б 8 березня - своєрідний день кохання, 14 лютого - день кохання, а 13 грудня - свято закоханих або мрій про кохання", - розповів віце-спікер про свою роботу.
За матеріалами
Категория: Новости образования | Просмотров: 1388 | Добавил: sveta | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
5