Главная » 2009 » Декабрь » 6 » У Харкові пройде молодіжна акція "Об'єднуємося зі світом - спілкуємося іноземними мовами"
16:56
У Харкові пройде молодіжна акція "Об'єднуємося зі світом - спілкуємося іноземними мовами"
Харківський регіональний інститут державного управління Національної Академіїі державного управління при Президентові України розробив проект проведення молодіжної акції "Об'єднуємося зі світом - спілкуємося іноземними мовами". Про це повідомили в прес-службі Харківської облдержадміністрації.

Мета акції - створення мотивації у школярів і студентів Харкова по вивченню іноземних мов, здачі міжнародних тестів, мовних інтерв'ю, участь у міжнародних конференціях, круглих столах і підготовка міста до Євро-2012.

Акція включатиме конкурс на краще виконання пісень іноземними мовами з коротким мовним інтерв'ю; інтерв'ю з відомими українськими політиками, вченими, бізнесменами, спортсменами, артистами іноземною мовою; телевізійна вікторина "Хто краще знає історію, спорт, мистецтво, бізнес, науку зарубіжних країн" іноземними мовами для жителів Харкова і області.

Конкурс пройде 17 грудня у Харківському регіональному інституті державного управління Національної Академіїі державного управління при Президентові України (пр. Московський 75).

До участі у конкурсі на краще виконання пісень іноземною мовою, що відбудеться в рамках Акції, запрошуються: учні старших класів шкіл, які є лауреатами пісенних конкурсів і володіють англійською мовою на рівні, не нижче Pre-Intermediate+ (кількість учасників від однієї школи - не більше 3 осіб); студенти ВНЗ.

Для участі у відбірковому турі необхідно підготувати пісню іноземною мовою і мати при собі мінусову фонограму.

Виступ оцінюється за двома категоріями: вокальні дані і володіння іноземною мовою (вимова, відповіді на короткі питання ведучих).
За матеріалами
Категория: Новости языков | Просмотров: 1224 | Добавил: sveta | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
5