Главная » 2009 » Ноябрь » 9 » У Києво-Могилянській академії видано підручник "Зв’язки з громадськістю. Наукові основи, методика, практика"
13:42
У Києво-Могилянській академії видано підручник "Зв’язки з громадськістю. Наукові основи, методика, практика"
Побачив світ новий підручник викладачів кафедри зв’язків із громадськістю, психології та педагогіки Національного університету "Києво-Могилянська академія" (НаУКМА) В.Г.Королька та О.В.Некрасової "Зв’язки з громадськістю. Наукові основи, методика, практика", виданий ВД "Києво-Могилянська академія".

Цей підручник вважається найкращим навчальним виданням із Public Relations, підготовленим українськими авторами. У ньому в повній мірі відображено сучасні досягнення теорії та практики, науки й мистецтва комунікацій між організаціями та важливими для них групами особливого інтересу. У книзі висвітлено методологічні та методичні основи навчальної дисципліни "Зв’язки з громадськістю" з урахуванням вітчизняного та міжнародного досвіду. Особливу увагу приділено поєднанню зарубіжного й вітчизняного досвіду в означеній сфері. Підручник доповнено новітніми документами та прикладами з практики Public Relations у сфері бізнесу, політичного життя, зв’язків із міжнародною громадськістю.

Видання адресовано викладачам, аспірантам, студентам ВНЗ, дослідникам і практикам, фахівцям у сфері менеджменту й державного управління, а також активу політичних партій та керівникам виборчих кампаній.
За матеріалами
Категория: Новые книги | Просмотров: 2708 | Добавил: sveta | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
5