Главная » 2009 » Ноябрь » 1 » У Закарпатті відкриється британський табір для підлітків
14:16
У Закарпатті відкриється британський табір для підлітків
У період зимових канікул до Закарпаття з'їдуться викладачі і організатори дозвілля з Великої Британії - для організації навчання і відпочинку українських школярів. З третього січня протягом 2-х тижнів під Мукачево працюватиме мовний табір "Dec camp", аналог подібних таборів Великої Британії.

Табір організований в Україні освітнім агентством "ДЕК". Організатор залучає на роботу в проект представників зарубіжних партнерів - кваліфікованих викладачів з мови, що мають сертифікати, які дають їм право викладати англійську мову іноземним студентам. Вчителі привезуть із собою необхідні матеріали, знання і досвід роботи з іноземцями. Також варто відзначити програму навчання. Вона повністю відповідає британській методиці, що дозволить поринути нашим підліткам в атмосферу уроків у Великій Британії.

Вільний час тінейджери проводитимуть також з носіями мови - організаторами дозвілля з Англії. Школярі зможуть не лише освоїти традиційні британські види дозвілля, але і кататимуться на лижах, санках, сноуборді.

Перший такий проект в Україні був успішно реалізований минулого літа в Нових Санжарах Полтавської області.
За матеріалами

Категория: Новости английского языка | Просмотров: 1773 | Добавил: sveta | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
5