Главная » 2009 » Декабрь » 15 » В Одеській області працюватимуть 35 пунктів реєстрації на зовнішнє тестування
14:16
В Одеській області працюватимуть 35 пунктів реєстрації на зовнішнє тестування
Одеський регіональний центр оцінювання якості освіти відкрив 15 грудня 35 пунктів реєстрації на проходження зовнішнього незалежного тестування 2010 років. Про це в ході прес-конференції повідомив директор Центру оцінювання якості освіти Анатолій Анісімов.

"15 грудня у нас важлива подія - початок реєстрації на червень. Лише той, хто пройшов реєстрацію, зможе пройти тестування і, відповідно, стати студентом наступного року", - підкреслив Анатолій Анісімов.

Він відзначив, що абітурієнти зможуть реєструватися на спеціальних пунктах до 31 березня 2010 року. Обрати навчальний заклад і ознайомитися з правилами прийому в нього необхідно до процедури реєстрації.

Анатолій Анісімов підкреслив також, що на відміну від минулого року тепер реєструватися можна буде лише особисто, очно та індивідуально.

"Торік випускники масово реєструвалися по місцю навчання. Цього року абітурієнти всіх категорій повинні прийти на пункт реєстрації і пройти процедуру віч-на-віч з реєстратором", - підкреслив директор Центру.
За матеріалами
Категория: Новости образования | Просмотров: 1231 | Добавил: sveta | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
5