Главная » 2009 » Декабрь » 6 » У Львівській політехніці відбулось офіційне відкриття XV Саміту президентів BEST
17:06
У Львівській політехніці відбулось офіційне відкриття XV Саміту президентів BEST
4 грудня у головному корпусі НУ "Львівська політехніка" (НУ ЛП) відбулось офіційне відкриття XV Саміту президентів BEST (Board of European Students of Technology). В актовій залі зібралось 150 президентів усіх локальних осередків організації BEST. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З привітальним словом виступили ректор НУ "Львівська політехніка" Юрій Бобало і заступник міського голови Львова з гуманітарних питань Василь Косів. Проректор з науково-педагогічної роботи та питань соціального розвитку Богдан Моркляник зачитав вітального листа від міністра сім’ї молоді і спорту Юрія Павленка.

"В цьому залі зібралось більше, ніж сотня представників різних культур, релігій і національностей. Та всіх цих молодих людей об’єднує одне - бажання долати всі бар’єри і перешкоди та сміливо йти до своєї мети", - сказав Юрій Бобало.

Після урочистого відкриття відбувся міжнародний інженерний Ярмарок кар’єри. А вже 5 грудня усі учасники саміту відправляться на базу в Рівне, де протягом 4 днів відбуватимуться пленерні засідання та обговорення питань щодо системи Європейської освіти та нагальних потреб організації BEST.
За матеріалами
Категория: Новости образования | Просмотров: 1332 | Добавил: sveta | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 5
5   [Материал]
Да какое это остроумие? Ведь английский - это западенский диалек. Что совершенно очевидно. sad И селянский также. cry Так что я ответил совершенно автоматически, даже не напрягая органа остроумия. cool
4   [Материал]
Vladimir! Ценю Ваше остроумие! Просто высший пилотаж!!!!! Браво!!!!!
3   [Материал]
На 2. Иван, это Вы о комментарии №1 на английском? surprised Вы мыслите в правильную сторону! cool
2   [Материал]
Пишите на великорусском языке! Западэнский селянский диалект не понимаем и никто его учить никогда не будет!
1   [Материал]
Hello Everyone! I like watching BBC Football online.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
5