Главная » 2008 » Апрель » 15 » Образование в ISM - шаг к международной карьере
14:24
Образование в ISM - шаг к международной карьере
Образование в ISM - шаг к международной карьере
Частный Университет менеджмента и экономики ІSM признан лучшим университетом бизнеса в Литве. Его основателем является Норвежская школа менеджмента BI - одна из известнейших в Европе.
Чому Литва?
Литва є повноправним членом Європейського Союзу, країною, що обрала західну модель економіки, суспільства і цінностей. Тим не менш, в нас багато спільного - культурно, регіонально і лінгвістично.
Навчаючись в Литві, ви житимете у західній, але не чужій країні: культурні відмінності будуть дуже незначними, і ви зможете інтегруватися швидко і легко. До того ж, витрати на проживання в Литві досі є нижчими, ніж у країнах-засновницях Європейського Союзу.

Чому ISM?
Центральна та Східна Європа приваблюють інтереси бізнесу як регіон, що швидко розвивається. Оперуючи саме в цьому динамічному регіоні, ISM пропонує знання і навички, що стануть в нагоді власне у умовах такого ринку, як український, де відбуваються драматичні економічні зміни - це підтверджують та цінують наші партнери-університети і компанії на Заході. Поєднуючи західний досвід засновників з унікальною моделлю освіти і високою компетентністю на динамічних ринках, ISM є мостом між східним та західним світом бізнесу.
 
Навчальні програми ISM забезпечують студентам освіту орієнтовану на потреби сучасного бізнесу і яку можна порівняти з освітою, що її можна отримати в старих університетах Європи. В ISM викладають визнані вчені і викладачі з Об’єднаного Королівства, Норвегії, Німеччини, США та інших країн. Високу якість навчання в ISM засвідчено міжнародними акредитаціями (IQA, ECTS label), які відкрили для нас можливості для співпраці з більш, ніж 40 найкращими університетами від Великобританії до Японії у формі програм студентського обміну. Це дає студентам унікальну можливість отримати не тільки диплом ISM, але й дипломи інших західноєвропейських університетів. Навчання ведеться англійською мовою.

Бакалаврат
Програма навчання «Економіка і політика» є одною з найпопулярніших програм в університетах Великобританії і США. Ця програма дає не тільки глибоке розуміння економіки, але й тренує системний погляд на суспільство і політику. Випускники цієї програми зможуть успішно працювати як економічні аналітики, в сфері фінансів, зв’язків з громадськістю, а також в національних або міжнародних установах та організаціях.
 
Міжнародна Магістратура
Міжнародна магістратура в ISM пропонує навчання за програмами Міжнародної Економіки і Менеджменту, які орієнтовано на молодих професіоналів в пошуках найновіших знань і технологій успішного підприємництва на глобальних ринках. Міжнародне середовище навчання, досвід викладачів, що досягнули визнання в світі бізнесу і досліджень, а також присутність представників відомих міжнародних компаній дають студентам не тільки теоретичні, але й практичні знання. Випускники нашої програми отримують кваліфікацію для роботи спеціалістами з міжнародного менеджменту, економіки, маркетингу або фінансів на підприємствах і в організаціях, в урядових установах, консультаційних фірмах, центральних і комерційних банках, в компаніях з управління інвестиціями тощо.
Запрошуємо вас стати членами нашої сучасної підприємницької громади і зробити крок назустріч успішної міжнародної кар’єри.
Категория: Новости образования | Просмотров: 1690 | Добавил: sveta | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
5