Главная » 2008 » Октябрь » 15 » Англійську до Євро 2012 треба вивчити
12:04
Англійську до Євро 2012 треба вивчити
Інформаційно - просвітницький центр «Боразан» запрошує до співпраці організації громадянського суспільства, представників бізнесу, благодійних фондів та меценатів з громадського лобіювання та активізації населення щодо вивчення англійської мови.

Україна прагне вступити до Євросоюзу, збирається проводити у себе EURO-2012, але у країні дуже мало людей, що знають англійську мову – мову міжнародного спілкування! Це ганьба для нас. Це є реальною проблемою, що гальмує нашу євроатлантичну інтеграцію. Тому ми – організації Третього сектору повинні активніше залучатися до вирішення цієї проблеми. Інформаційно - просвітницький центр «Боразан» вже почав цю роботу:

    * Перший етап: ми оголосили (через ТРК «ТАВ-ДАІР», сайт організації) та провели конкурс серед вітчизняних літераторів з написання цікавої та захоплюючої книжки англійською мовою. Ми ставили на перший план за мету, щоб книга була цікавою та мала комерційний успіх, для того щоб її прагнули прочитати якомога  більше читачів, особливо молодь.
    * Другий етап: нами відібрано найкращій та найцікавіший роман жанр – фантастика, пригоди, еротика. Але у романі дуже яскраво визначена лінія віри у Бога, у те, що добро завжди долає зло. Тому це не тільки цікава книжка, але й інструмент виховання таких рис характеру, як мужність, віра у добро та справедливість.
    * Третій етап: нами зроблено привабливий дизайн книжки, з картинками, відповідними тексту. Книга повністю готова до видання. Упевнені, що вона буде користуватися величезним успіхом. От як про неї висловився директор ТРК «ТАВ-ДАИР» Ільясов Ескєндєр: “This is not а book – this is an entertaining feast!” (це не книга – це пір розваги!)
    * Четвертий етап: ми запрошуємо усіх не байдужих до цієї теми приєднатися до нашої ініціативи та сумісними зусиллями видати книгу, щоб українці освоювали англійську мову та ставали конкурентноздатними у європейському суспільстві. Ми чекаємо на листи (за адресою invest-inform@mail.com) від усіх хто чимось може допомогти: порадою, фінансами, послугами…
http://www.gurt.org.ua/partnerships/488/

Категория: Новости английского языка | Просмотров: 1328 | Добавил: sveta | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
5