Главная » 2008 » Октябрь » 15 » Стань навігатором між культурами
12:09
Стань навігатором між культурами
Британська Рада шукає 450 молодих впливових людей у 16 європейських  країнах для того, щоб створити регіональну мережу «навігаторів», які б могли легко орієнтуватися в культурах нової глобалізованої Європи, яка постійно змінюється. Вони будуть ділитися ідеями та знаннями і працювати для більшого регіону.

 Тобі 18-35 років? Думаєш, що можеш впливати на інших людей? Ти захоплюєшся іншими культурами і добре знаєш свою рідну? Отже, ми шукаємо саме тебе. Якщо тебе оберуть, то ти будеш навчатися лідерству та навичкам комунікації в галузі міжкультурного діалогу. Програма міжкультурних навігаторів має на меті об'єднати тих, хто хоче зробити значний позитивний внесок у суспільство; людей, які  готові до навчання, мають широкий світогляд, є цікавими, прагнуть поділитися власним досвідом і в той же час активно шукають нових перспектив. Критерій відбору буде базуватися на Вашому потенціалі зробити значний внесок у суспільство.

Під час програми буде представлено, посилено та застосовано на практиці широкий спектр різноманітних навичок, засобів та технік.

До них входять: метод позитивної оцінки ситуації, опитування, слухання, оцінювання та робота з різницею, системне мислення, керування конфліктами, комунікація та багато іншого.
http://images.google.com/imgres
Категория: Новости образования | Просмотров: 1185 | Добавил: sveta | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
5