Главная » 2009 » Май » 2 » 7-9 травня у Львові відкривається виставка "Освіта-2009"
12:38
7-9 травня у Львові відкривається виставка "Освіта-2009"
7-9 травня 2009 року у Львові, в Палаці Мистецтв (вул. Коперника, 17), відбудеться Друга спеціалізована виставка-семінар освітніх технологій, навчальної та методичної літератури і закладів освіти "Освіта-2009". Виставка буде працювати з 9:00 до 20:00.

Організаторами виставки є Громадська організація "Форум видавців", Міністерство освіти і науки України за сприяння Львівської обласної державної адміністрації, Львівської міської ради та Академії Педагогічних наук України.

Основна мета виставки - інформування молоді про різноманітні можливості, напрями та форми навчання в Україні та за кордоном.

7-9 травня 2009 року у Львові буде проходити Фестиваль дитячого читання "Форум видавців - дітям". Це єдина в Україні і одна з небагатьох у Центральній та Східній Європі подій, цілковито присвячених дитячій літературі та читанню. В рамках Фестивалю відбудеться Тиждень читання в школах та бібліотеках Львова, Третя спеціалізована дитяча книжкова виставка-ярмарок, ІV Міжнародний колоквіум "Європейський вимір української освіти", заключний етап Всеукраїнського конкурсу читання "Книгоманія", церемонія нагородження переможців конкурсу "Найкращий читач України-2009", конкурс "Найкраща дитяча книжка Фестивалю".

Учасники та відвідувачі виставки матимуть можливість на зустрічах, семінарах, презентаціях обмінятись досвідом роботи, інноваціями у навчально-виховному процесі, обговорити актуальні проблеми, ознайомитися із кращими здобутками у сфері навчальної та науково-методичної літератури, переконатись, що професійні навики, здобуті безперервним процесом навчання, є запорукою професійної та соціальної конкурентоспроможності та успіху.

До участі у заходах виставки запрошено повноважних представників Міністерства освіти і науки України, Академії педагогічних наук України, керівництво Львова та Львівської області.

Детальніше про Другу спеціалізовану виставку-семінар освітніх технологій, навчальної та методичної літератури і закладів освіти "Освіта-2009" Ви можете дізнатися на сайті "Освітній портал" у розділі Події.
Источник

Категория: Новости образования | Просмотров: 1420 | Добавил: sveta | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
5