Главная » 2009 » Ноябрь » 1 » Австралійські школярі виловили $100 тис. замість рибки для кішки
16:33
Гость. Австралійські школярі виловили $100 тис. замість рибки для кішки 01.11.2009, Воскресенье
Два австралійські підлітки, що ловили в струмку рибу для кішки, можуть стати власниками 100 тисяч доларів, які вони виловили на вудку і віднесли в поліцію.

Двоє підлітків з містечка Тантейбл Крік (Tuntable Creek) під містом Лісмор на початку вересня ловили рибу, проте цього разу виловили значно більше, ніж пару рибок. В очереті, що прикриває улюблене місце юних рибалок, хлопці виявили чорний згорток розміром приблизно з дві цеглини. Розгорнувши брудний пластиковий пакет, молоді люди виявили велику кількість купюр номіналом 20 і 50 британських фунтів стерлінгів. Прийшовши додому і перерахувавши гроші, вони зрозуміли, що в перерахунку на долари їх улов склав $100 тисяч.

"Коли ми зрозуміли, що це, ми подумали, що там близько десяти тисяч доларів. Як ж було наше здивування, коли ми зрозуміли, що в пакеті приблизно сто тисяч доларів... перев'язаних резинками у пачки", - відзначив один із хлопчиків.

Здивуванню поліції теж не було меж, коли діти, подумавши, що за цими грошима "стоїть якась брудна справа", вирішили минулої п'ятниці віднести їх до поліцейської дільниці.

"Вони забавні, вражаючі хлопчики. Я дивлюся на них зараз і думаю, що їх більше цікавить рибалка, ніж всі ці гроші", - з розчуленням розповіла матір підлітків.

Як не дивно, оголошення про знахідку настільки великої суми не викликало ажіотажу серед жителів міста, і ніхто не звернувся до поліції, щоб забрати гроші. Поліція шукає господаря цих грошей, проте, якщо він так і не знайдеться, гроші віддадуть "рибалкам" назад за те, що вони "зробили все правильно".

В даний час, після галасу, що піднявся в австралійських ЗМІ, мама маленьких багачів відправила їх з дому, щоб вони могли спокійно підготуватися до випускних іспитів в школі, які відбудуться в наступному місяці.
 За матеріалами


Категория: Жизнь | Просмотров: 1896 | Добавил: sveta | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
5