Главная » 2009 » Ноябрь » 1 » У США школи заборонили дуже страшні костюми на Хеллоуїн
16:04
Гость. У США школи заборонили дуже страшні костюми на Хеллоуїн 01.11.2009, Воскресенье
Багато американських шкіл напередодні Хеллоуїна ввели обмеження на носіння дуже страшних або агресивних костюмів.

Журналісти з'ясували, що учні багатьох шкіл при виборі костюма для святкових заходів повинні будуть дотримуватися досить суворих правил. "Ми збалансували традиції з вимогами часу, в якому ми живемо", - пояснив прес-секретар однієї зі шкіл міста Плайнфілд Том Хернандез. За словами прес-секретаря, дітям рекомендовано приходити на свято в костюмах тваринних або харчових продуктів, таких як морква або гарбуз. До речі, справжніх гарбузів в США цього року якраз не вистачає.

Офіційний представник школи імені Уолта Діснея в місті Бербанк, Еддіс Гонсалес, сказав журналістам, що дітям заборонено приносити на свято 31 жовтня як справжню, так і бутафорську зброю. Також учням заборонили носити маски і накладати дуже помітний грим.

Школа міста Ріверсайд розіслала батькам учнів пам'ятку, в якій йдеться, що костюми учнів на Хеллоуїні не мають бути страшними, а також натякати на недоліки якої-небудь раси, національності, релігії або статі (у США нещодавно надійшов в продаж "костюм нелегального мігранта"). Також дітям заборонили прикидатися інвалідами. Маски ріверсайдським дітям можна буде надіти лише безпосередньо під час святкового параду. У цій школі, як і в Бербанці, введена заборона на будь-яку зброю (у тому числі накладні кігті). До того ж, дітям заборонили приходити на свято босоніж.

А в школі імені Джеймса Бея міста Сібрук костюми заборонили взагалі. Виключення зроблене лише для учасників святкового "танцю Хеллоуїн". Директор школи Ерін Тіто пояснила, що танець був придуманий спеціально для того, щоб найбільш переконані прибічники традиції могли продемонструвати свої костюми "в безпечному місці", де вони не можуть образити або травмувати інших учнів. Втім, костюми учасників танцю також мають бути "позитивними". "Ми знаємо, що ми могли б побачити, якби не встановили межі", - заявила Тіто.
За матеріалами
Категория: Жизнь | Просмотров: 2054 | Добавил: sveta | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
5