Главная » 2010 » Январь » 16 » У Харкові пройде студентський конкурс з української мови ім. Петра Яцика
14:20
У Харкові пройде студентський конкурс з української мови ім. Петра Яцика
У Харкові пройде студентський конкурс з української мови ім. Петра Яцика. В обласному етапі конкурсу візьмуть участь 250 студентів - переможців I етапу з 73 вищих навчальних закладів. Про це повідомили в управлінні науки й освіти Харківської облдержадміністрації.

Зокрема, на виконання листів Міністерства освіти і науки України №1/9-722 від 16.10.2009 р. та №1/9-770 від 09.11.2009 р. "Про проведення Х Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика", Головне управління освіти і науки обласної державної адміністрації спільно з Радами ректорів і директорів вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації Харківського регіону проводить організаційно-методичну роботу з підготовки і проведення в області студентського конкурсу української мови ім. Петра Яцика.Конкурс проводиться в три етапи.

I етап відбувся у вищих навчальних закладах I-IV рівнів акредитації в листопаді 2009 року.

16 січня 2010 проводиться обласний етап Х Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Для студентів ВНЗ III-IV рівнів акредитації він проходить на базі Української інженерно-педагогічної академії (вул. Університетська, 16). Для студентів ВНЗ I-II рівнів акредитації конкурс буде проводитися на базі Державного вищого навчального закладу "Харківський коледж текстилю і дизайну" (вул. Данилевського, 3).

В обласному етапі конкурсу візьмуть участь 250 студентів - переможців I етапу з 73 вищих навчальних закладів.

16 січня 2010 року з 10:00 до 13:00 годин студенти виконуватимуть конкурсні творчі завдання. Переможці і призери обласного конкурсу будуть відзначені грамотами і дипломами Головного управління освіти і науки і пам'ятними подарунками, а також стануть учасниками загально-національного етапу конкурсу, який відбудеться в лютому 2010 року.
За матеріалами
Категория: Новости украинского языка | Просмотров: 2316 | Добавил: sveta | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1   [Материал]
Согласен, ваша мысль просто отличная
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
5